Vytinta triušiena

Posted by S 2015.06.29 0 Comment(s)

VYTINTA TRIUŠIENA

 

 

 

Triušiena daugybę mineralinių medžagų turinti, lengvai virškinama mėsa. Tokia pat maistinga, kaip daugelis kitų gyvulių mėsų. Triušienoje yra daug fosforo ir kalcio druskų, vitamino PP ( pvz.: jautiena turi du kartus mažiau ). Triušienos riebaluose gausu žmogui būtinų neprisotintųjų riebiųjų rūgščių, vitamino A. Riebesnė yra užpakalinė triušienos dalis. Triušieną paprasta vytinti. Vienas iš mūsų rekomenduojamų receptu: triušieną praplauti, mėsą atskirti nuo kaulų, pašalinti stambias sausgysles. 1l vandens užkaitinti, įdėti druskos, gvazdikėlių, krapų sėklų, kvapiųjų pipirų, lauro lapų, česnako skilteles. Virinti 15 min. Pilną receptą skaitykite čia: